«دیووار» در دا

12

نمایشگاه موحد بیرانوند در گالری دا

گالری دا برگزار می‌کند:
نمایشگاه انفرادی موحد بیرانوند در گالری دا

استیتمنت نمایشگاه:
آنچه روزانه در ذهن و درون آدمی می‌گذرد تفاوتی بیش از اندازه با ظاهر و نمود بیرونی او دارد، هر چند گاهی این معادله به هم می‌خورد و درون انسان بر ظاهر او غالب می‌شود.
اسطوره‌ها ساخته‌ی ذهن انسان بوده‌اند، اما گاهی آنقدر باورپذیر می‌شوند که انسان خود را با آنها هم کلام و هم زمان می‌یابد. مجموعه‌ی دیووار آن بخش از ناخودآگاه من است که حتی برای خودم هم قابل لمس نیست. آنجا که اتفاق‌های افتاده و نیفتاده شکل می‌گیرند.
ذهن، انسان را ذره ذره شکل می‌دهد، ناخودآگاه آرام آرام به بازسازی خود می‌پردازد، گاه پیروز است و گاه شکست خورده. لحظه‌ای قدیسی است دست نیافتنی و گاهی یک دیو گُنگ و گیج. آنچه در این نقاشی‌ها به آن پرداخته‌ام تلاشی است برای تصویر کردن آن قسمت از زندگی که نه زمان دارد و نه مکان. هر چه هست کشاکشی است میان انسان، دیو و حیوان. همه‌ی این عنوان‌ها به شدیدترین حالت ممکن تنها در انسان نمود پیدا می‌کند.

این مجموعه دعوتی‌ست به ورود به جهان ناخودآگاه؛ جایی میان واقعیت و خیال، جایی که انسان، دیو و حیوان در کشاکشی بی‌زمان و بی‌مکان با یکدیگر تنیده‌اند.


2 تا 16 خرداد 1404
افتتاحیه 2 خرداد ساعت 16 تا 21
گالری دا شنبه و یکشنبه تعطیل است.
آدرس: خیابان کریمخان، بین ایرانشهر و ماهشهر، پلاک 154

بام خبر
گروه خبر مجله پشت‌بام

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.